Saturday 7 July 2012

SWIMMING POOL

A public swimming pool in Dejvická. You should take the tram 8 or 36 to "DIVOKA SARKA". From the tram stop,you should follow a sand road which is near McDonalds, go straight on till you find a little road, next to a sign which is indicated with a symbol that is a red line in between two white ones. In this little road you will see that there are stairs. So, down the stairs and then cross an asphalted road and then, continue to the left. Then, straight on, walking next to the river, and u'll see the swimming pool.
--------------
Es una piscina pública en Dejvická. Debéis coger el tram 8 o 36 hasta "DIVOKA SARKA". Desde la parada de tramvía de 'Divoka Sarka' seguís un camino de arena que pasa al lado del McDonalds y seguís recto hasta que encontréis un pequeño caminito, al lado de un cartel, que está señalizado con un símbolo de ruta que es una línia roja entre dos blancas. En este pequeño camino veréis que bajáis unas escaleras y luego cruzad un camino asfaltado y continuad hacia la izquierda. Después de eso, seguís recto, caminando al lado del río, y sin desviaros del camino os encontrareis la piscina.
-------------

És una piscina pública en Dejvická. Heu d'agafar el tram 8 o 36 fins "DIVOKA SARKA". Des de la parada del tramvia de 'Divoka Sarka' heu de seguir un camí d'arena que passa devora el McDonalds i seguiu recte fins que treobeu un petit camí, devora un cartell, que està senyalitzat amb un simbol de ruta que es una linea vermella entre dues blanques. En aquest petit camí veureu unes escales que baixen, les baixau i creuau un camí esfaltat i continuau per l'esquerra. Després d'això, seguiu recte, caminant devora el riu i sense desviar-vos del camí trobareu la piscina. 

taken by a friend of mine

No comments:

Post a Comment